Polinukleotidi

Polinukleotidi

Polinukleotidi su inovativni proizvod u estetskoj medicini koji se sve više koriste u estetskim tretmanima za poboljšanje izgleda kože. Oni su prirodni dijelovi stanica, koji stimuliraju regeneraciju kože i potiču proizvodnju kolagena i elastina.

POLINUKLEOTIDI – POLINUKLEOTIDI U ESTETSKOJ MEDICINI

Polinukleotidi su molekule koje se često koriste u estetskoj medicini za tretiranje gubitka volumena, opuštenosti kože i drugih znakova starenja. Oni su prirodni dijelovi stanica, koji stimuliraju regeneraciju kože i potiču proizvodnju kolagena i elastina.

Polinukleotidi se obično primjenjuju injekcijama u određena područja lica ili tijela, što dovodi do smanjenja bora, poboljšanja teksture kože i povećanja volumena. Ova vrsta tretmana se smatra sigurnom i učinkovitom, jer polinukleotidi su prirodne tvari u tijelu i ne izazivaju alergijske reakcije.

Osim toga, polinukleotidi se mogu koristiti i u kombinaciji s drugim tretmanima poput hijaluronske kiseline i botoksa, kako bi se postigao bolji i dugotrajniji estetski učinak. Međutim, kao i kod svakog tretmana, važno je potražiti stručno mišljenje prije odluke o korištenju polinukleotida u estetskoj medicini.

POLINUKLEOTIDI PREDSTAVLJAJU REVOLUCIJU U ESTETSKOJ MEDICINI

Polinukleotidi su inovativni proizvod u estetskoj medicini koji se sve više koriste u estetskim tretmanima za poboljšanje izgleda kože. Radi se o spojevima koji se sastoje od dugih lanaca molekula DNA ili RNA, a imaju sposobnost poticanja prirodnog procesa regeneracije kože.

Polinukleotidi su drugačiji od botoxa i hijalurona zbog svojih jedinstvenih svojstava. Za razliku od hijalurona koji djeluje samo na hidrataciju i povećanje volumena kože, polinukleotidi djeluju na cijeli niz problema vezanih uz starenje kože.

Oni potiču stvaranje novog kolagena i elastina u koži, poboljšavaju teksturu i tonus kože, smanjuju bore, smanjuju vidljivost ožiljaka i potiču biostimulaciju same kože.

Dr. Ivana Vrbić u suradnji s renomiranim proizvođačem Mastelli, ima u ponudi dva proizvoda koji koriste polinukleotide Plinest i Newest. Plinest je namijenjen tretiranju manjih bora i linija na licu, dok je Newest namijenjen tretiranju dubljih bora i gubitka volumena na licu.

Plinest Eye proizvod namjenjen isključivo tretiranju podočnjaka.

Polinukleotidi su novi vrhunski proizvodi u estetskoj medicini, a usporedba s automobilskom industrijom i brendom Ferrari nije pretjerana. Ferrari je sinonim za luksuz i kvalitetu, a polinukleotidi predstavljaju vrhunac u inovativnosti i učinkovitosti u estetskoj medicini.

Dr. Ivana Vrbić među prvim je estetičarima u Hrvatskoj, koja je počela koristiti polinukleotide u ponudi svojih tretmana. To je ujedno i razlog zašto se s pravom može smatrati predvodnicom nove generacije estetske medicine.

Kontakt i rezervacije

Za dodatne informacije i rezervacije obratite nam se sa povjerenjem.