Ključni sastojci estetske medicine su strast, timska predanost i uvjerenje da je ono što radite vrijedno truda.

dr. Ivana Vrbić, doktorica dentalne medicine; licencirana doktorica estetske medicine (član Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora) i stručnjak za PRP (krvnu PLAZMU; Vlasnica International Diploma in Aesthetic Medicine, Swiss Aesthetic Medicine and Business Academy, Lausanne Switzerland.). Naša misija je pomoći vam da izgledate, osjećate se što bolje i starite graciozno.

Zašto smo posebni? Jedinstvenost. Svatko od vas, naših budućih pacijenata, jedinstven je i kao takav zaslužuje jedinstven i individualan tretman! Ljepota je u oku promatrača, a malo i u rukama talentiranog estetskog doktora.

" My desire to create works of living art captured in beautiful symmetry within the craft of aesthetic medicine. Simple. Elegant. Passionate"

dr. Ivana Vrbić

Za Premium Brand
E S T H É T I Q U E N O I R E ®️ s pravom se može reći da predstavlja ljepotu s potpisom dr. Ivane Vrbić

Predstavlja ultimativni simbol kvalitete, privlačeći najzahtjevnije pacijente koji traže samo najbolje. Svaki estetski detalj je pažljivo osmišljen i izveden, od dizajna do izvedbe, kako bi se postigla savršenost u svakom pogledu.

ESTHÉTIQUE NOIRE nudi individualizirani spektar usluga za svakog pacijenta.
Osim visokokvalitetnih tretmana i usluga, ESTHÉTIQUE NOIRE također je usredotočen na edukaciju svojih pacijenata o njezi kože i estetskoj medicini, te promovira zdrav stil života kao temelj dobrog izgleda.

PREMIUM Brand E S T H É T I Q U E N O I R E ®️ predstavlja novu dimenziju estetske medicine.

Rušeći barijere tradicionalnih standarda ljepote, nova dimenzija estetske medicine nudi beskrajne mogućnosti za poboljšanje vlastitih jedinstvenih karakteristika i postizanje personaliziranih ciljeva ljepote.

Od različitih tretmana do naprednih nekirurških tehnika, umjetnost i znanost estetske medicine nastavljaju se razvijati, osnažujući pojedince da izgledaju i osjećaju se najbolje u svojoj koži.

Premium Brand je u vlasništvu dr. Ivane Vrbić te je registriran pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, Sektoru za žigove i i industrijski dizajn, Broj prijave: Z20230090A, KLASA: 384-04/23-010/0090, UR.BROJ: 559-03/2-23-002/JP, razred 44 - medicinske usluge, objavljeno u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva dana 17.veljače 2023. ( registered trademark ™️ )