Kolagen stimulator

Polilaktična (mliječna) kiselina koja ima široku primjenu u estetskoj medicini. Učinak tog nehijaluronskog filera je dugotrajniji od hijaluronskih jer se radi o poticanju regeneracije vlastitog tkiva točnije biostimulaciji kolagena. Sam tretman je brz, siguran i bezbolan te dobivamo odlične rezultate. Ako želite zategnutiju kožu lica ,vrata, dekoltea ili ruku; mini face lift bez odlaska pod […]

Botox

Botox opušta rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica.

Polinukleotidi

Polinukleotidi su inovativni proizvod u estetskoj medicini koji se sve više koriste u estetskim tretmanima za poboljšanje izgleda kože. Oni su prirodni dijelovi stanica, koji stimuliraju regeneraciju kože i potiču proizvodnju kolagena i elastina.

Hijaluronski fileri

Fileri s hijaluronskom kiselinom djeluju na način da popunjavaju bore. Ubrizgavaju se ispod bore te potiskuju kožu prema gore te je čine zaglađenom i zategnutom.

PRP – Lice

Kombinacija naših tretmana za lice predvođenih PRP krvnom plazmom osigurava obnavljanje stanica i postupno pomlađivanje kože. PRP terapija (PlateletRichPlasma) potpuno je prirodna metoda za pomlađivanje i mini lifting lica kao i za izravnavanje manjih bora u području vrata.

PRP – kosa

PRP (Platelet-rich plasma) i mezoterapija vlasišta su postupci koji se koriste za poboljšanje stanja vlasišta i kose. Oba postupka su sigurni i prirodni te se sve više koriste kao alternativa kemijskim tretmanima.

MEN SHOT®

MEN SHOT® metoda registrirana je i zaštićena metoda tretiranja erektilne disfunkcije pomoću matičnih stanica i faktora rasta. Nova inovativna procedura i posebno osmišljen protokol rada osigurava fantastične rezultate.

SoME®

SoME® Skincare je pomlađujući vrhunski proizvod za njegu kože protiv starenja koji koristi zaštićenu mješavinu sastojaka koju je kombinirao Vaš liječnik s Vašom vlastitom krvnom plazmom bogatom trombocitima (PRP) kako bi vam pružio istinski personalizirano estetsko iskustvo.