Kolagen stimulator

Kolagen stimulator

Polilaktična (mliječna) kiselina koja ima široku primjenu u estetskoj medicini. Učinak tog nehijaluronskog filera je dugotrajniji od hijaluronskih jer se radi o poticanju regeneracije vlastitog tkiva točnije biostimulaciji kolagena.
Sam tretman je brz, siguran i bezbolan te dobivamo odlične rezultate.
Ako želite zategnutiju kožu lica ,vrata, dekoltea ili ruku; mini face lift bez odlaska pod nož Aesplla je pravi proizvod za vas ali samo u rukama iskusnog stručnjaka u području estetske medicine.
Polilaktična (mliječna) kiselina za razliku od hijaluronske kiseline (hijalurona) utječe na bioregeneraciju tkiva, stimulira kolagena i elastična vlakna te je rezultat trajan. Radi se o poticanju samoobnove vlastite kože i rezultat jedino može biti prirodan jer ovisi o vlastitom potencijalu organizma za bioregeneraciju.
Ne postoji mogućnost pretjeranog voluminiziranja lica jer preparat jednostavno ne djeluje na takav način.
Dakle ako vam je koža izgubila tonus i sjaj, imate osjecaj da vam lice visi i želite vratiti svježinu lica i djelovati zategnutije naručite se na individualizirani tretman Aesplla kolagen stimulatorom.
Iskusan liječnik će znati procijeniti što vam je potrebno da bi vratili harmoniju licu, uklonili tragove starenja na licu, vratu, dekolteu i rukama.
Sam tretman je posebno cijenjen u estetskoj medicini te osigurava fantastične rezutate. Efekt tretmana je vidljiv nakon 4-6 tjedana nakon nastanka novih stanica kože ali biostimulacija traje i dalje. Svaki mjesec koža izgleda sve bolje i usporeno je starenje kože.
Kontakt i rezervacije

Za dodatne informacije i rezervacije obratite nam se sa povjerenjem.