Lip design

Lip design

LIP DESIGN - lip design hijaluronskim filerima i oblikovanje usana su popularne estetske procedure koje se provode kako bi se postigle željene promjene u izgledu usana. Ove procedure obuhvaćaju dodavanje volumena i/ili promjenu oblika usana, te su često izvođene kako bi se poboljšala samopouzdanje i izgled.

LIP DESIGN – lip design hijaluronskim filerima i oblikovanje usana su popularne estetske procedure koje se provode kako bi se postigle željene promjene u izgledu usana. Ove procedure obuhvaćaju dodavanje volumena i/ili promjenu oblika usana, te su često izvođene kako bi se poboljšala samopouzdanje i izgled.

Augmentacija usana obično se postiže pomoću injekcija sa silikonskim implantatima ili sintetičkim materijalima kao što su kolagen, hijaluronska kiselina ili kalcijev hidroksiapatit.

Injekcije se ubrizgavaju u slojevima kože i mišića usana, što rezultira dodatnim volumenom i popunjavanjem bora i nabora na usnama.

Oblikovanje usana, s druge strane, uključuje korekciju oblika i konture usana, kako bi se postigao željeni izgled. Ova procedura može uključivati ​​pomicanje gornje ili donje linije usana, povećanje ili smanjenje širine usana, te povećanje ili smanjenje nagiba.

Kod obje procedure, važno je razumjeti da su rezultati privremeni i da se mogu s vremenom mijenjati. Važno je također zapamtiti da su augmentacija i oblikovanje usana medicinske procedure i da bi ih trebao provoditi iskusan stručnjak s odgovarajućim obukama i certifikatima.

Prije nego se odlučite za augmentaciju ili oblikovanje usana, važno je razgovarati sa svojim doktorom estetske medicine o svojim željama i očekivanjima, te o potencijalnim rizicima i nuspojavama.

Uz pravilno provođenje i dobru njegu, augmentacija i oblikovanje usana su učinkovite procedure koje mogu donijeti značajne promjene u izgledu i samopouzdanju. Međutim, važno je paziti na kvalitetu i iskustvo stručnjaka koji provode procedure.

Kontakt i rezervacije

Za dodatne informacije i rezervacije obratite nam se sa povjerenjem.