Kolagen stimulator

Polilaktična (mliječna) kiselina koja ima široku primjenu u estetskoj medicini. Učinak tog nehijaluronskog filera je dugotrajniji od hijaluronskih jer se radi o poticanju regeneracije vlastitog tkiva točnije biostimulaciji kolagena. Sam tretman je brz, siguran i bezbolan te dobivamo odlične rezultate. Ako želite zategnutiju kožu lica ,vrata, dekoltea ili ruku; mini face lift bez odlaska pod […]

Skinbooster

Skin Booster-i i estetska medicina: Uvod u nove trendove u njezi kože.
U svijetu estetske medicine, trendovi se stalno mijenjaju i razvijaju. Danas, jedan od najpopularnijih trendova su skin boosters, tj. “poboljšivači kože”. Oni su minimizirana verzija klasične filer terapije, a cilj im je obnoviti hidrataciju i elastičnost kože.

Polinukleotidi

Polinukleotidi su inovativni proizvod u estetskoj medicini koji se sve više koriste u estetskim tretmanima za poboljšanje izgleda kože. Oni su prirodni dijelovi stanica, koji stimuliraju regeneraciju kože i potiču proizvodnju kolagena i elastina.

PRP- kosa

PRP (Platelet-rich plasma) i mezoterapija vlasišta su postupci koji se koriste za poboljšanje stanja vlasišta i kose. Oba postupka su sigurni i prirodni te se sve više koriste kao alternativa kemijskim tretmanima.

SoME®

SoME® Skincare je pomlađujući vrhunski proizvod za njegu kože protiv starenja koji koristi zaštićenu mješavinu sastojaka koju je kombinirao Vaš liječnik s Vašom vlastitom krvnom plazmom bogatom trombocitima (PRP) kako bi vam pružio istinski personalizirano estetsko iskustvo.

PRP – Lice

Kombinacija naših tretmana za lice predvođenih PRP krvnom plazmom osigurava obnavljanje stanica i postupno pomlađivanje kože. PRP terapija (PlateletRichPlasma) potpuno je prirodna metoda za pomlađivanje i mini lifting lica kao i za izravnavanje manjih bora u području vrata

Botox

Botox opušta rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica.

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri su polimeri koji se koriste u medicinskoj i kozmetičkoj industriji za ispravljanje nedostataka u koži i za povećanje volumena. Fileri se uglavnom koriste za popunjavanje bora i podizanje nabora, kao i za popunjavanje jagodica i ispravljanje nedostataka u usnama. Osim toga, hijaluronski fileri se često koriste za ispravljanje nabora oko očiju, nosa i brade.

Lip design

LIP DESIGN – lip design hijaluronskim filerima i oblikovanje usana su popularne estetske procedure koje se provode kako bi se postigle željene promjene u izgledu usana. Ove procedure obuhvaćaju dodavanje volumena i/ili promjenu oblika usana, te su često izvođene kako bi se poboljšala samopouzdanje i izgled.